La Roca Village

La Roca Village

Chic Outlet Shopping

La Roca Village es troba a només 10 minuts de Granollers i és l’outlet comercial més gran de la província de Barcelona.

 

Es tracta de tot un centre comercial a l’aire lliure. La seva peculiar arquitectura, a l’estil d’un poble mediterrani, fa d’aquest centre un lloc agradable per passejar i passar una jornada comprant al millor preu.

A La Roca Village trobaràs les millors marques de disseny de moda i complements amb descomptes que poden arribar al 80%. Aquest centre comercial habitualment el visiten turistes de totes les nacionalitats que hi van atrets pels seus immillorables preus per comprar peces de les millors marques internacionals.

La Roca Village Outlet Granollers

La Roca Village, un espai turístic i d’oci

La gran quantitat de turistes que aprofiten la seva estada a la ciutat de Barcelona per fer compres de roba a preus d’outlet ha convertit La Roca Village en un espai turístic. Això li permet, a més, obrir els caps de setmana i festius. La seva oferta gastronòmica fa que sigui un espai únic en el qual es pot gaudir de les compres i l’oci.

 

La Roca Village té més de 130 boutiques de les marques de més prestigi internacional en la categoria de roba, calçat i complements per a tota la família, totes en la categoria outlet.

 

Inclou una selecció de restaurants i cafeteries i ofereix un acurat conjunt de serveis, com ara assistents personals de compres, un centre d’informació turística, Wi-Fi gratuït o un aparcament gran.

 

La Roca Village s’ha convertit en un destí imprescindible per als visitants que busquen una experiència de compra única i gaudir d’una jornada agradable.

Es troba a només 10 minuts de Granollers i s’hi pot arribar en cotxe particular, en taxi o en autobús (amb la línia Granollers – La Roca Village).

 

Com arribar a La Roca Village des de Granollers:

 

DESCUBRE MÁS SOBRE ...